Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd.

Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd.
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μάρκες: Yushun
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 5000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2019
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας μεταλλουργίας Yushun Wuxi, ΕΠΕ είναι μια περιεκτική επιστημονική έρευνα επιχειρηματικής ενσωμάτωσης και ανάπτυξη, σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, ολοκλήρωση συστημάτων, εγκατάσταση εξοπλισμού, υπηρεσία πωλήσεων, εξυπηρετούμε τις πολυάριθμες επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα εσωτερικές και υπερπόντιες. Τα κύρια προγράμματα περιλαμβάνουν το σχέδιο και την κατασκευή της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, του ρευστού, ηλεκτρικού ελέγχου για το χαλυβουργικό εξοπλισμό, του εξοπλισμού κυλίσματος χάλυβα και της βαθιάς επεξεργασίας χάλυβα.

 

Έχουμε τον επαγγελματία από τη σχετική περιοχή, πεπειραμένοι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής από την επιχείρηση σχεδίου και ερευνητικών κέντρων, σιδήρου και χάλυβα, μπορούμε από κοινού έρευνα και ανάπτυξη με τις εσωτερικές άριστες επιχειρήσεις με την καλή τεχνολογία και την πλούσια πρακτική εμπειρία στη μεταλλουργική βιομηχανία, να προσαρμόσουμε τις διαμορφώσεις υψηλών, ενδιάμεσων και χαμηλών βαθμών της γραμμής παραγωγής ή του ενιαίου εξοπλισμού, να παρέχουν το γενικό σχέδιο για τον οσμηρό, τη συνεχή ρίψη και το κύλισμα χάλυβα για να καλύψουμε τις απαιτήσεις παραγωγής της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης και υψηλός αποδοτικός, μπορούμε επίσης να συμβληθούμε το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

 

Η Co. τεχνολογίας μεταλλουργίας Yushun Wuxi, ΕΠΕ παίρνει τις έννοιες «του πελάτη πρώτα, βασισμένες στην τεχνολογία» και ικανοποιεί τα αιτήματα του πελάτη συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της κατασκευής, της εγκατάστασης, pre-sales της καθοδήγησης και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

Επιλέγοντας τη Co. τεχνολογίας μεταλλουργίας Wuxi Yushun, το ΕΠΕ ως συνεργάτης σημαίνει την εμπιστοσύνη και εγγύηση, μπορούμε να βοηθήσουμε την ανάπτυξη σταδιοδρομίας σας, να μας αφήσουμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το μέλλον από κοινού. Ειλικρινά χαιρετίστε την παρουσία και την καθοδήγησή σας.

 

Συνεδρίαση των πελατών

ΚΙΝΑ Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Ιστορία

Η επιχείρησή μας έχει επεκτείνει περιεκτικά τη δυνατότητα Ε&Α, τις τεχνικές κατασκευής και τις τεχνολογίες παραγωγής κατά τη διάρκεια των ετών, και τα προϊόντα της επιχείρησής μας έχουν ευρέως αποδεκτός και εκτιμημένος από τους πελάτες εσωτερικά και διεθνώς, επιτυγχάνοντας τα εξαιρετικά επιτεύγματα πωλήσεων.

Κολλάμε στις αρχές λειτουργίας, διαχείρισης και υπηρεσιών «του πελάτη πρώτα, βασισμένες στην τεχνολογία», βελτιώνοντας συνεχώς τη δυνατότητα να κάνουμε τη τεχνολογική καινοτομία και τα προϊόντα να κτίσουν τη βελτίωση για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες που προτείνονται από τους πελάτες στο μέγιστο βαθμό.

 

Υπηρεσία

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών εφαρμοσμένης μηχανικής από την επιχείρηση σχεδίου και ερευνητικών κέντρων, σιδήρου και χάλυβα, μπορούμε από κοινού έρευνα και ανάπτυξη με τις εσωτερικές άριστες επιχειρήσεις με την καλή τεχνολογία και την πλούσια πρακτική εμπειρία στη μεταλλουργική βιομηχανία, να προσαρμόσουμε τις διαμορφώσεις υψηλών, ενδιάμεσων και χαμηλών βαθμών της γραμμής παραγωγής ή του ενιαίου εξοπλισμού, να παρέχουν το γενικό σχέδιο για τον οσμηρό, τη συνεχή ρίψη και το κύλισμα χάλυβα για να καλύψουμε τις απαιτήσεις παραγωγής της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης και υψηλός αποδοτικός, μπορούμε επίσης να συμβληθούμε το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

Συζήτηση με τους πελάτες μας

ΚΙΝΑ Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς που ειδικεύονται στην τήξη, τη μεταλλουργία, ρίψη, θερμική επεξεργασία, physical&chemical επιθεώρηση, που επεξεργάζονται στη μηχανή, και διαδικασία κυλίσματος.

Στο παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον, απασχολούμαστε πάντα επιμελώς, και προσπαθούμε «να δημιουργήσουμε στους περισσότερους πελάτες αξίας» είμαστε η κοινή αναζήτησή μας του τελικού σκοπού.

Στοιχεία επικοινωνίας