Σπίτι Βίντεο Λίστα αναπαραγωγής Σχετικά με εμάς Επίσημος Ιστός
Greek

Wuxi Yushun Metallurgical Technology Co., Ltd.

Ποιότητα Φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας, Σιδηρουργία LRF κατασκευαστής από την Κίνα

προμηθευτής ποιότητας κύρια προϊόντα
Introduction

Η Co. τεχνολογίας μεταλλουργίας Yushun Wuxi, ΕΠΕ είναι μια περιεκτική επιστημονική έρευνα επιχειρηματικής ενσωμάτωσης και ανάπτυξη, σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, ολοκλήρωση συστημάτων, εγκατάσταση εξοπλισμού, υπηρεσία πωλήσεων, εξυπηρετούμε τις πολυάριθμες επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα εσωτερικές και υπερπόντιες. Τα κύρια προγράμματα περιλαμβάνουν το σχέδιο και την κατασκευή της τεχνολογίας, των μηχανημάτων, του ρευστού, ηλεκτρικού ελέγχου για το χαλυβουργικό εξοπλισμό, του εξοπλισμού κυλίσματος χάλυβα και της βαθιάς επεξεργασίας χάλυβα.

 

Έχουμε τον επαγγελματία από τη σχετική περιοχή, πεπειραμένοι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής από την επιχείρηση σχεδίου και ερευνητικών κέντρων, σιδήρου και χάλυβα, μπορούμε από κοινού έρευνα και ανάπτυξη με τις εσωτερικές άριστες επιχειρήσεις με την καλή τεχνολογία και την πλούσια πρακτική εμπειρία στη μεταλλουργική βιομηχανία, να προσαρμόσουμε τις διαμορφώσεις υψηλών, ενδιάμεσων και χαμηλών βαθμών της γραμμής παραγωγής ή του ενιαίου εξοπλισμού, να παρέχουν το γενικό σχέδιο για τον οσμηρό, τη συνεχή ρίψη και το κύλισμα χάλυβα για να καλύψουμε τις απαιτήσεις παραγωγής της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης και υψηλός αποδοτικός, μπορούμε επίσης να συμβληθούμε το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

 

Η Co. τεχνολογίας μεταλλουργίας Yushun Wuxi, ΕΠΕ παίρνει τις έννοιες «του πελάτη πρώτα, βασισμένες στην τεχνολογία» και ικανοποιεί τα αιτήματα του πελάτη συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της κατασκευής, της εγκατάστασης, pre-sales της καθοδήγησης και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων.

Επιλέγοντας τη Co. τεχνολογίας μεταλλουργίας Wuxi Yushun, το ΕΠΕ ως συνεργάτης σημαίνει την εμπιστοσύνη και εγγύηση, μπορούμε να βοηθήσουμε την ανάπτυξη σταδιοδρομίας σας, να μας αφήσουμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το μέλλον από κοινού. Ειλικρινά χαιρετίστε την παρουσία και την καθοδήγησή σας.

 

Συνεδρίαση των πελατών

View More
Company Details
Office Address: Room1905, No.251, οικονομικό κτήριο Huipu, νότιος δρόμος Tongyang, περιοχή Liangxi, πόλη Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Worktime: 9:00-16:30(ώρα Πεκίνου)
Business Phone: 86--15995205725(Ο χρόνος εργασίας)   86--15995205725(Μη χρόνου εργασίας)
Customer Manager
Mr. Huang
Τηλέφωνο εργασίας: 86-15995205725
WHATSAPP: +8615995205725
WeChat: 15995205725