Να στείλετε μήνυμα
products

Αυτοματοποιημένη πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς για τη βιομηχανική αυτοματοποίηση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: China
Μάρκα: Yushun
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Customized
Λεπτομερής ενημέρωση
Σύστημα ελέγχου: Αυτοματοποιημένος Μήκος κοπής: Προσαρμοσμένος
Τύπος λεπίδων: Περιστροφικός Υλικό λεπίδων: υψηλός - ποιοτικός χάλυβας
Τέμνουσα ταχύτητα: Υψηλός Τέμνον ύψος: Προσαρμοσμένος
Τέμνουσα ακρίβεια: Υψηλός Ζωή λεπίδων: πολύ
Υψηλό φως:

Βιομηχανική αυτοματοποίηση Αερομεταφορέας

,

Ηλεκτρονική πετούσα μηχανή κοπής

,

Βιομηχανική αυτοματισμός ιπτάμενη μηχανή κοπής


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς είναι μια προηγμένη αυτόματη κουρά πετάγματος για την κοπή και τεμαχισμός που παραδίδει την υψηλή τέμνουσα δύναμη, το υψηλό τέμνον ύψος, και την υψηλή τέμνουσα ακρίβεια. Η μηχανή κατασκευάζεται με υψηλό - λεπίδες ποιοτικού χάλυβα που σχεδιάζονται για να παρέχουν τις αποδοτικές και ακριβείς τέμνουσες διαδικασίες. Είναι μια ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν την υψηλή τέμνουσα δύναμη, τα προσαρμοσμένα τέμνοντα ύψη, και την υψηλή τέμνουσα ακρίβεια. Η πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική τέμνουσα μηχανή που είναι τέλεια για ποικίλες εφαρμογές κοπής και τεμαχισμού. Προσφέρει την ανώτερες απόδοση, τη διάρκεια, και την ακρίβεια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος των βιομηχανιών. Είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε εργασία κοπής και τεμαχισμού, που παρέχει τη μέγιστες αποδοτικότητα και την ακρίβεια.

Αυτοματοποιημένη πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς για τη βιομηχανική αυτοματοποίηση 0Αυτοματοποιημένη πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς για τη βιομηχανική αυτοματοποίηση 1

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Βιομηχανική κουρά πετάγματος: Πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς
 • Αυτοματοποιημένη κουρά πετάγματος: Αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου
 • Κουρά πετάγματος υψηλής ικανότητας: Υψηλή τέμνουσα ικανότητα, υψηλή δύναμη μηχανών, υψηλή τέμνουσα δύναμη
 

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα Κουρά πετάγματος υψηλής ταχύτητας
Τέμνουσα δύναμη Υψηλός
Σύστημα ελέγχου Αυτοματοποιημένος
Σύστημα ασφάλειας Υψηλός
Τέμνον μήκος Προσαρμοσμένος
Τέμνουσα ακρίβεια Υψηλός
Τέμνουσα ικανότητα Υψηλός
Δύναμη μηχανών Υψηλός
Ζωή λεπίδων Πολύ
Τέμνον πλάτος Προσαρμοσμένος
 

Εφαρμογές:

Η κουρά μεγάλου πετάγματος Yushun είναι τέλεια βιομηχανική τέμνουσα λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή. Με ένα διευθετήσιμο τέμνον μήκος, το ύψος, και το πλάτος, και ένα σύστημα ασφάλειας που εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια, η κουρά πετάγματος Yushun είναι η τέλεια μηχανή για οποιαδήποτε τέμνουσα εργασία. Ο μεγάλος τέμνων μηχανισμός του το καθιστά ιδανικό για τις ρομποτικές εφαρμογές, παρ:έχω την ακρίβεια και την ακρίβεια που απαιτούνται για την κοπή των υψηλής απόδοσης υλικών. Η κουρά πετάγματος Yushun είναι τέλειος για οποιαδήποτε βιομηχανία που απαιτεί τη μεγάλη ταχύτητα, την ακριβή, και ακριβή κοπή. Είναι επίσης διαθέσιμο σε μια προσαρμοσμένη έκδοση, με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής ενός και μια τιμή που μπορούν να προσαρμοστούν για να εγκαταστήσουν οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Η κουρά πετάγματος Yushun είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη και ανθεκτική μηχανή, με σκοπό να αντισταθεί τις ακαμψίες της βιομηχανικής χρήσης. Η τέμνουσα ταχύτητά της είναι διευθετήσιμη, επιτρέποντας στους χρήστες για να προσαρμόσει τη μηχανή στην επιθυμητή ταχύτητά τους. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα μεγάλης ακρίβειας τέμνον σύστημα και ένα σύστημα ασφάλειας που προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια για τους χειριστές. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει μια ασφαλή και αποδοτική τέμνουσα διαδικασία, που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ατυχημάτων και που παραδίδει τη συνεπή ακρίβεια. Η κουρά πετάγματος Yushun είναι επίσης διαθέσιμη σε μια προσαρμοσμένη έκδοση, με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής ενός και μια τιμή που μπορούν να προσαρμοστούν για να εγκαταστήσουν οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Για οποιαδήποτε βιομηχανία που απαιτεί τη μεγάλη ταχύτητα, την ακριβή, και ακριβή κοπή, η κουρά πετάγματος Yushun είναι η τέλεια λύση. Το διευθετήσιμο τέμνον μήκος του, το ύψος, και το πλάτος, και το μεγάλης ακρίβειας τέμνον σύστημά του το κάνουν την τέλεια μηχανή για οποιαδήποτε τέμνουσα εργασία. Το σύστημα ασφάλειάς του εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια, και το customizability και η ελάχιστη ποσότητα διαταγής του ενός το κάνουν την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Κάνετε την κουρά πετάγματος Yushun σας πηγαίνω-στη βιομηχανική τέμνουσα λύση σήμερα.

 

Προσαρμογή:

Προγραμματίσημη πετώντας τέμνουσα μηχανή κουράς
 • Εμπορικό σήμα: Yushun
 • Θέση προέλευσης: Κίνα
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
 • Τιμή: Προσαρμοσμένος
 • Σύστημα ασφάλειας: Υψηλός
 • Τέμνον μήκος: Προσαρμοσμένος
 • Τέμνον ύψος: Προσαρμοσμένος
 • Σύστημα ελέγχου: Αυτοματοποιημένος
 • Τύπος λεπίδων: Περιστροφικός

Τέμνουσα μηχανή κουράς υψηλής ταχύτητας μας η πετώντας είναι τέλεια για τις τέμνουσες εφαρμογές υψηλής ταχύτητας. Είναι εξοπλισμένο με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου, που προσφέρει το ακριβή τέμνοντα μήκος και το ύψος. Η ιδιαίτερα αποδοτική και αξιόπιστη προγραμματίσημη κουρά πετάγματός μας χαρακτηρίζει επίσης ένα υψηλό σύστημα ασφάλειας, και μια περιστροφική λεπίδα για να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η πετώντας τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία τεμνουσών μηχανών κουράς περιλαμβάνουν:

 • Παρέχοντας την πλήρη τεχνική υποστήριξη για το προϊόν, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, της ανάθεσης, της συντήρησης, και της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών.
 • Παρέχοντας την τεχνική κατάρτιση για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας προϊόντων, της συντήρησης, της καθημερινής επιθεώρησης, και της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών.
 • Παροχή των ανταλλακτικών και των αναλωσίμων.
 • Παροχή των μακρινών διαγνωστικών και των μακρινών υπηρεσιών συντήρησης.
 • Παροχή του τηλεφώνου και της επιτόπιας υποστήριξης.
 • Παροχή των υπηρεσιών βελτίωσης και βελτίωσης προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
yushuntech

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615895303770

WhatsApp : +8615995205725