Να στείλετε μήνυμα
products

Μετάλλων επαγγελματικός προμηθευτής μηχανών φραγμών κάνοντας λοξοτομή για την επεξεργασία μετάλλων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: China
Μάρκα: Yushun
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Customized
Λεπτομερής ενημέρωση
Να κάνει λοξοτομή πλάτος: 36mm Ταχύτητα: 1400r/min
Όνομα: Να κάνει λοξοτομή φραγμών μηχανή Υλικό: Μέταλλο
Να κάνει λοξοτομή γωνία: 45° Συχνότητα: 50Hz
Δύναμη: Ηλεκτρικός Τάση: 220V
Υψηλό φως:

Επαγγελματίας προμηθευτής

,

Επαγγελματίας προμηθευτής

,

Μηχανή διαμόρφωσης χεριών για μεταποίηση μετάλλων


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Να κάνει λοξοτομή φραγμών μηχανή

Η να κάνει λοξοτομή φραγμών μηχανή είναι μια να κάνει λοξοτομή ακρών φραγμών μετάλλων μηχανή, στρογγυλεύοντας μηχανή γωνιών φραγμών μετάλλων, στρογγυλεύοντας μηχανή γωνιών φραγμών μετάλλων, η οποία χρησιμοποιείται για να επεξεργαστεί τους φραγμούς μετάλλων των διάφορων μεγεθών. Το βάρος της να κάνει λοξοτομή μηχανής είναι 200kg και το να κάνει λοξοτομή πλάτος είναι διευθετήσιμο μεταξύ 36mm. Από μια τάση 220V και είναι κατάλληλο για τη βιομηχανική και εγχώρια χρήση. Είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική μηχανή που μπορεί να επεξεργαστεί τους φραγμούς μετάλλων των διάφορων μεγεθών και των μορφών με τη υψηλή ακρίβεια. Είναι εύκολο να λειτουργήσει και να διατηρήσει, και προσφέρει μια μεγάλη αξία για τα χρήματα.

Μετάλλων επαγγελματικός προμηθευτής μηχανών φραγμών κάνοντας λοξοτομή για την επεξεργασία μετάλλων 0Μετάλλων επαγγελματικός προμηθευτής μηχανών φραγμών κάνοντας λοξοτομή για την επεξεργασία μετάλλων 1Μετάλλων επαγγελματικός προμηθευτής μηχανών φραγμών κάνοντας λοξοτομή για την επεξεργασία μετάλλων 2

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Να κάνει λοξοτομή φραγμών μηχανή
 • Να κάνει λοξοτομή πλάτος: 36mm
 • Να κάνει λοξοτομή γωνία: 45°
 • Βάρος: 200kg
 • Τύπος: Κάνοντας λοξοτομή μηχανή
 • Ταχύτητα: 1400r/min
 • Ειδικότητα: Να κάνει λοξοτομή γωνιών φραγμών μηχανή, να κάνει λοξοτομή γωνιών φραγμών μετάλλων μηχανή, στρογγυλεύοντας μηχανή γωνιών φραγμών μετάλλων
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Περιγραφή
Υλικό Μέταλλο
Να κάνει λοξοτομή μήκος 36mm
Διάσταση 1000*600*900mm
Να κάνει λοξοτομή γωνία 45°
Τάση 220V
Τύπος Κάνοντας λοξοτομή μηχανή
Βάρος 200kg
Να κάνει λοξοτομή πλάτος 36mm
Συχνότητα 50Hz
Να κάνει λοξοτομή βάθος 36mm
 

Εφαρμογές:

Να κάνει λοξοτομή φραγμών Yushun η μηχανή είναι ένα είδος στρογγυλεύοντας μηχανής γωνιών φραγμών μετάλλων με ένα να κάνει λοξοτομή πλάτος 36mm, το οποίο είναι γνωστό για την υψηλή αποδοτικότητα και την ακρίβειά του. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, μπορεί αποτελεσματικά να κάνει λοξοτομή τις άκρες των φραγμών μετάλλων, όπως το ανοξείδωτο, το αργίλιο, ο χαλκός, κ.λπ.

Αυτή η να κάνει λοξοτομή φραγμών μηχανή γίνεται στην Κίνα, και η διάσταση είναι 1000*600*900mm. Τρέχει στην τάση 220V και τη συχνότητα 50Hz. Είναι επίσης διαθέσιμο στο προσαρμοσμένες μέγεθος και την τιμή, με μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1. Η να κάνει λοξοτομή φραγμών μηχανή είναι εύκολο να λειτουργηθεί και έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Έχει επίσης τα διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας για να προστατεύσει το χειριστή από τα ατυχήματα.

Να κάνει λοξοτομή φραγμών Yushun η μηχανή είναι αξιόπιστη και ανθεκτική με μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Είναι τέλειο και για τη βιομηχανική και εγχώρια χρήση. Με τα ακριβή και συνεπή αποτελέσματά του, είναι ιδανικό για τη μαζική παραγωγή στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων. Μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει την αποδοτικότητα της διαδικασίας παραγωγής και να κερδίσει χρόνο και κόστος.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη να κάνει λοξοτομή ακρών φραγμών μετάλλων μηχανή
 • Εμπορικό σήμα: Yushun
 • Θέση προέλευσης: Κίνα
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
 • Τιμή: Προσαρμοσμένος
 • Υλικό: Μέταλλο
 • Διάσταση: 1000*600*900mm
 • Δύναμη μηχανών: 1.5KW
 • Να κάνει λοξοτομή πλάτος: 36mm
 • Να κάνει λοξοτομή βάθος: 36mm

Να κάνει λοξοτομή ακρών φραγμών μετάλλων του Yushun η μηχανή σχεδιάζεται για να κάνει λοξοτομή και τη στρογγυλοποίηση των φραγμών μετάλλων. Αυτή η στρογγυλεύοντας μηχανή ακρών φραγμών είναι σε θέση και τις άκρες φραγμών μετάλλων με ένα πλάτος 36mm και ένα βάθος 36mm. Με μια ισχυρή μηχανή 1.5KW, αυτή η μηχανή είναι η τέλεια επιλογή για το φραγμό μετάλλων που κάνει λοξοτομή και που στρογγυλεύει.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Να κάνει λοξοτομή φραγμών τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία μηχανών

Να κάνει λοξοτομή φραγμών μας η μηχανή σχεδιάζεται για να είναι φιλική προς το χρήστη και αποδοτική. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και να παρέχετε τη τεχνική υποστήριξη. Προσφέρουμε την υποστήριξη τηλεφώνων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς επίσης και τις επιτόπιες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Παρέχουμε επίσης ένα σημαντικό πρόγραμμα εξουσιοδότησης που περιλαμβάνει τα μέρη και την κάλυψη εργασίας κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης. Στεκόμαστε πίσω από τα προϊόντα μας και είμαστε δεσμευμένοι να σιγουρευτούμε ότι λειτουργούν κατάλληλα και αποδίδουν στα υψηλότερα πρότυπα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με να κάνετε λοξοτομή φραγμών μας τη μηχανή, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει με κάθε τρόπο εμείς μπορεί.

Στοιχεία επικοινωνίας
yushuntech

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615895303770

WhatsApp : +8615995205725