Να στείλετε μήνυμα
products

Φούρνος ενδιάμεσης συχνότητας ψύξης με αέρα με εύρος θερμοκρασίας 0-1200C και παροχή ηλεκτρικής ενέργειας εναλλασσόμενου ρεύματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: China
Μάρκα: Yushun
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Customized
Λεπτομερής ενημέρωση
Size: Customized Protection Level: IP54
Voltage: 380V/220V Heating Speed: Fast
Frequency: 50/60Hz Type: Intermediate Frequency Furnace
Warranty: 1 Year Material: High Quality Steel
Υψηλό φως:

Φούρνος ενδιάμεσης συχνότητας ψύξης με αέρα

,

Ηλεκτρική τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος

,

Ψύξη αέρα Φούρνος μεσαίας συχνότητας


Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Ο Φούρνος Μεσαίας Συχνότητας, σχεδιασμένος με την τελευταία τεχνολογία, είναι ένα εξαιρετικό εξοπλισμό για τους επαγγελματίες της μεταλλουργίας.Αυτό το φούρνο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις των σύγχρονων χυτήρωνΤο σύστημα λειτουργεί με σύστημα διπλής τάσης, με τροφοδοσία τόσο 380V όσο και 220V.καθιστώντας το ευέλικτο για διάφορες γεωγραφικές τοποθεσίες και βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Ως κλίβανος χύτευσης μεσαίας συχνότητας, προσφέρει ισχυρή εγγύηση ενός έτους, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να εμπιστευτούν την ποιότητα και την αξιοπιστία του.Η εγγύηση καλύπτει όλα τα ελαττώματα κατασκευής και παρέχει ηρεμία στο μυαλό ότι όλα τα προβλήματα που προκύπτουν εντός αυτής της περιόδου θα αντιμετωπιστούν άμεσαΜε την ικανοποίηση του πελάτη στην πρώτη γραμμή, αυτή η πολιτική εγγύησης αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε μόνο τις καλύτερες λύσεις επεξεργασίας μετάλλων.

Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του φούρνου είναι η προηγμένη λειτουργία ελέγχου.ο φούρνος μεσαίας συχνότητας εξασφαλίζει ακριβή διαχείριση της θερμοκρασίας και σταθερή λειτουργίαΟ έλεγχος PID είναι γνωστός για την ακριβή και συνεπή ρύθμιση της θερμοκρασίας, η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων χύτευσης μετάλλων.Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Siemens βελτιώνει περαιτέρω τις επιδόσεις του φούρνουΟ συνδυασμός αυτών των συστημάτων ελέγχου επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία και την ακριβή ρύθμιση των λειτουργιών του φούρνου.Προσαρμοσμένα στις ειδικές απαιτήσεις κάθε εργασίας μεταλλουργίας.

Ο Μεσαίου Συχνότητας Μεταλλικός Φούρνος χρησιμοποιεί θέρμανση επαγωγής ως βασικό τρόπο θέρμανσης.Η θέρμανση επαγωγής παράγει θερμότητα απευθείας μέσα στο μέταλλοΗ μέθοδος αυτή όχι μόνο επιταχύνει την παραγωγή, αλλά παρέχει και πιο ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.που είναι κρίσιμο για την ποιότητα και την ακεραιότητα των τελικών μεταλλικών προϊόντων.

Λειτουργώντας σε συχνότητα 50/60Hz, ο φούρνος αυτός είναι κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα διεθνών ηλεκτρικών προτύπων.Η προσαρμοστικότητα στη συχνότητα εξασφαλίζει ότι ο φούρνος μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορες χώρες χωρίς την ανάγκη για πρόσθετους μετατροπείς ή μετασχηματιστές, απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία εγκατάστασης και μειώνοντας το κόστος εγκατάστασης.Ο φούρνος μεσαίας συχνότητας έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην υπάρχουσα υποδομή σας..

Επιπλέον, ως φούρνος συγκόλλησης με ενδιάμεση συχνότητα, αυτός ο εξοπλισμός ξεχωρίζει στην ικανότητά του να επεξεργάζεται διάφορα είδη μετάλλων και κράματος.ή ειδικά κράματα, η ευπροσάρμοστη σχεδίαση του φούρνου και τα προηγμένα συστήματα ελέγχου επιτρέπουν ακριβείς ρυθμίσεις ώστε να προσαρμόζονται στα μοναδικά σημεία τήξης και στις ιδιότητες κάθε υλικού.Αυτό το επίπεδο προσαρμοστικότητας το καθιστά ένα ανεκτίμητο εργαλείο για εφαρμογές κράματος, όπου η ακρίβεια και ο έλεγχος είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των επιθυμητών χημικών και φυσικών χαρακτηριστικών στο τελικό προϊόν.

Συνοπτικά, ο φούρνος με μεσαία συχνότητα είναι μια ισχυρή, ευπροσάρμοστη και αξιόπιστη λύση για όλες τις ανάγκες χύτευσης και κράματος μετάλλων.εξελιγμένες λειτουργίες ελέγχου, η αποτελεσματική θέρμανση επαγωγής και η ευέλικτη συχνότητα λειτουργίας την καθιστούν ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε λειτουργία επιδιώκει να βελτιστοποιήσει τις δυνατότητες επεξεργασίας μετάλλων.Είτε ψάχνετε να αναβαθμίσετε το υπάρχον εξοπλισμό σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο χυτήριο, αυτός ο φούρνος όχι μόνο θα ανταποκριθεί αλλά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας όσον αφορά την απόδοση, την ποιότητα και την ευκολία χρήσης.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Φούρνος μεσαίας συχνότητας
 • Τύπος: Φούρνος μεσαίας συχνότητας
 • Τρόπος θέρμανσης: θέρμανση με επαγωγή
 • Τρόπος ελέγχου: PID/Siemens
 • Τρόπος ψύξης: ψύξη αέρα/ψύξη νερού
 • Εγγύηση: 1 έτος
 • Κλειδιά:
  • Φούρνος συγκόλλησης με μεσαία συχνότητα
  • Φούρνος διύλισης μεσαίας συχνότητας
  • Φούρνος τήξης με μεσαία συχνότητα

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Προδιαγραφές
Ηλεκτρική τροφοδοσία Κλιματισμός
Τρόπος ψύξης Ψύξη αέρα/ψύξη νερού
Συχνότητα 50/60Hz
Τύπος Φούρνος μεσαίας συχνότητας
Ταχύτητα θέρμανσης Γρήγορα!
Υλικό Ατσάλι υψηλής ποιότητας
Τετάρτη 380V/220V
Τρόπος θέρμανσης Θέρμανση με επαγωγή
Εγγύηση 1 έτος
Μέγεθος Προσαρμοσμένο

Εφαρμογές:

Ο φούρνος μεσαίας συχνότητας Yushun, καταγωγής Κίνας,είναι μια προηγμένη μεταλλουργική συσκευή που είναι απαραίτητη σε διάφορα βιομηχανικά σενάρια που απαιτούν ακριβείς και ελεγχόμενες διαδικασίες θέρμανσηςΟ φούρνος μεσαίας συχνότητας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συχνότητες 50/60 Hz και είναι ικανός να φτάνει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 0 έως 1200 °C.το οποίο το καθιστά ένα απίστευτα ευέλικτο κομμάτι εξοπλισμού για μια πληθώρα εφαρμογών.

Αυτός ο φούρνος, με την γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης, είναι ιδανικός για σενάρια όπου ο χρόνος και ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι κρίσιμοι.με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μόνο μιας μονάδαςΕπιπλέον, η τιμή προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες και τις διαμορφώσεις που ζητούνται από τον πελάτη.

Μία από τις κύριες εφαρμογές του φούρνου με ενδιάμεση συχνότητα Yushun είναι ως φούρνος συγκόλλησης με ενδιάμεση συχνότητα.το φούρνο χρησιμοποιείται για την παραγωγή υψηλής ποιότητας κράματος μετάλλων με ακριβή έλεγχο της σύνθεσηςΗ ικανότητά του να επιτυγχάνει ομοιόμορφες θερμοκρασίες είναι κρίσιμη για τη διαδικασία κράματος, όπου είναι απαραίτητη η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας για να εξασφαλιστεί η σωστή ανάμειξη των μετάλλων.

Επιπλέον, ο φούρνος Yushun χρησιμεύει εξαιρετικά ως φούρνος μεσαίας συχνότητας θέρμανσης.όπως αυξημένη αντοχή ή βελτιωμένη εργασιακή ικανότηταΗ ακριβής ρύθμιση της θερμοκρασίας επιτρέπει συνεπή αποτελέσματα της επεξεργασίας.που είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή εξαρτημάτων με αυστηρές απαιτήσεις απόδοσης.

Τέλος, ο φούρνος με ενδιάμεση συχνότητα Yushun λειτουργεί επίσης ως φούρνος χύτευσης με ενδιάμεση συχνότητα.που χρησιμοποιείται για την τήξη μετάλλων πριν από την εκτόξευση τους σε καλούπιαΗ ικανότητα του φούρνου να φτάνει γρήγορα σε υψηλές θερμοκρασίες εξασφαλίζει ότι το μέταλλο φτάνει στην βέλτιστη ρευστότητα για το χύτεμα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του τελικού προϊόντος.Οι διαθέσιμες τάσεις 380V ή 220V εξασφαλίζουν ότι ο φούρνος μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις χωρίς την ανάγκη εκτεταμένων ηλεκτρικών τροποποιήσεων.

Με τα εξατομικεύσιμα χαρακτηριστικά του και τον ισχυρό σχεδιασμό του, ο Φούρνος Μεσαίας Συχνότητας Yushun αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο για τις βιομηχανίες που ασχολούνται με την μεταλλουργία, το κράμα, το χύτεμα,και θερμική επεξεργασίαΤα ποικίλα σενάρια εφαρμογής του υπογραμμίζουν το ρόλο του ως κρίσιμου συστατικού για τις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής.


Προσαρμογή:

Ετικέτα:Yushun

Τόπος προέλευσης:Κίνα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1 σύνολο

Τιμή:Προσαρμοσμένο με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη

Συχνότητα:50/60Hz

Μέγεθος:Προσαρμοσμένο για να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες

Περιοχή θερμοκρασίας:0-1200°C

Επίπεδο προστασίας:Διάκριση IP54

Τρόπος ελέγχου:ΠΙΔ/Σίμενς

Ο Γιουσούν.Φούρνος τήξης με μεσαία συχνότηταΗ συσκευή είναι σχεδιασμένη για αποτελεσματική τήξη με υψηλό βαθμό ελέγχου θερμοκρασίας και σταθερότητα.Φούρνος επαγωγής μεσαίας συχνότηταςΟι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες προσαρμογής σας. Εξοπλισμένες να λειτουργούν σε συχνότητα 50/60Hz,ο φούρνος Yushun διαθέτει ισχυρό επίπεδο προστασίας IP54 και χρησιμοποιεί προηγμένες λειτουργίες ελέγχου PID / Siemens για ακριβή λειτουργίαΤο μέγεθος αυτού.Φούρνος τήξης με μεσαία συχνότηταείναι προσαρμοσμένο για να ταιριάζει στον χώρο λειτουργίας και τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση στην γραμμή παραγωγής σας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Ο φούρνος μεσαίας συχνότητας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστη και αποδοτική απόδοση για τις ανάγκες τήξης μετάλλων.Η τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες προϊόντων μας δεσμεύονται να διασφαλίσουν ότι μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το δυναμικό του φούρνου σας, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τα επιχειρησιακά προβλήματα.

Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:

 • Οδηγία εγκατάστασης: Βήμα-βήμα βοήθεια κατά τη διαδικασία εγκατάστασης για να διασφαλιστεί ότι ο φούρνος σας είναι εγκατεστημένος σωστά και με ασφάλεια.
 • Επαγγελματική εκπαίδευση: πρακτική εκπαίδευση για το προσωπικό σας για την αποτελεσματική λειτουργία του κλιβάνου και την κατανόηση όλων των διαδικασιών ασφαλείας.
 • Υποστήριξη επίλυσης προβλημάτων: Γρήγορη και ακριβής διάγνωση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια λειτουργίας του φούρνου σας.
 • Συμβουλές συντήρησης: Συμβουλές ειδικών για το πώς να συντηρήσετε τον φούρνο σας για βέλτιστη απόδοση και μακροζωία.
 • Ενημερώσεις λογισμικού: Τακτικές ενημερώσεις για να διασφαλιστεί ότι το λογισμικό του κλιβάνου σας είναι ενημερωμένο με τα τελευταία χαρακτηριστικά και ενημερώσεις ασφαλείας.
 • Ανταλλακτικά: Παρέχουμε ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι ο φούρνος σας λειτουργεί ομαλά με ελάχιστες διακοπές.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι εξοικειωμένοι με όλες τις πτυχές του φούρνου με μεσαία συχνότητα.Είναι αφιερωμένοι στο να σας παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τις λειτουργίες σας να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Για τυχόν τεχνικά ζητήματα ή ερωτήματα εξυπηρέτησης, παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες επικοινωνίας που παρέχονται με την τεκμηρίωση του κλιβάνου σας.Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική απάντηση σε όλους τους πελάτες μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το φούρνο με μεσαία συχνότητα και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.


Στοιχεία επικοινωνίας
yushuntech

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615895303770

WhatsApp : +8615995205725