Να στείλετε μήνυμα
products

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Yushun
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: CNY 100000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία ασφάλειας
Χρόνος παράδοσης: 0-60 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 1 σύνολο 60 ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: βιομηχανικός φούρνος ηλεκτρικών τόξων φούρνων οσμηρών χάλυβα 10 τόνου (EAF) Προδιαγραφή: 10t
Τύπος: Εξοπλισμός σιδηρουργίας Δύναμη: 50KW-5000KW
Τάση: Ανάλογα με την παραγωγή Χρήση: Λειώνοντας φούρνος και ρίψη χάλυβα
Μέγεθος: Προσαρμοσμένος Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
Υψηλό φως:

10T φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας

,

50KW φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας

,

10T μικρός φούρνος τόξων


Περιγραφή προϊόντων

βιομηχανικός φούρνος ηλεκτρικών τόξων φούρνων οσμηρών χάλυβα 10 τόνου (EAF)

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 0

Ο φούρνος ηλεκτρικών τόξων είναι ένας ηλεκτρικός φούρνος που τήκει το μέταλλο και το μετάλλευμα σε υψηλής θερμοκρασίας από το ηλεκτρικό τόξο των ηλεκτροδίων. Η ενέργεια του εκφόρτισης αερίου τόξου συγκεντρώνεται πολύ, και η θερμοκρασία της περιοχής τόξων είναι επάνω από το μέταλλο οσμηρών 3000℃.For, ο φούρνος ηλεκτρικών τόξων είναι πιό εύκαμπτος από άλλους χαλυβουργικούς φούρνους, και μπορεί αποτελεσματικά να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες όπως το θείο και ο φώσφορος. Η θερμοκρασία φούρνων είναι εύκολο να ελεγχτεί, και ο εξοπλισμός καταλαμβάνει μια μικρή περιοχή, έτσι είναι κατάλληλη για τον οσμηρό υψηλό - χάλυβας ποιοτικών κραμάτων.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1) Γρήγορος οσμηρός με το χαμηλό κόστος παραγωγής
2) low-pollution και ευνοϊκός για το περιβάλλον
3) Μια άμεση επίδραση από την κρύα τήξη φούρνων.
4) Ευελιξία ρύθμισης δύναμης.

 

 

Θέση προέλευσης: Jiangsu, Κίνα
Όρος: Νέος
Προδιαγραφή: 2T-80T
Τύπος: Εξοπλισμός σιδηρουργίας
Τάση: Εξαρτηθείτε από την παραγωγή
Διάσταση (L*W*H) Προσαρμοσμένος
Πιστοποίηση: ISO9001
Βάρος (Τ): 150T
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Εγκατάσταση τομέων, που αναθέτει και που εκπαιδεύει, συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής
Εξουσιοδότηση: 1year

 

Φούρνος ηλεκτρικών τόξων μέσω του από γραφίτη ηλεκτροδίου στο φούρνο ηλεκτρικών τόξων, το ηλεκτρικό τόξο μεταξύ του ηλεκτρικού τέλους και η δαπάνη ως πηγή θερμότητας για τη χαλυβουργία. Ο φούρνος ηλεκτρικών τόξων παίρνει την ηλεκτρική ενέργεια ως πηγή θερμότητας και μπορεί να ρυθμίσει την ατμόσφαιρα στο φούρνο, ο οποίος είναι πολύ ευεργετικός στο χάλυβα οσμηρών που περιλαμβάνει τα ευκολότερα οξειδωμένα στοιχεία. Η χρησιμοποίηση του υψηλής θερμοκρασίας αερίου σωλήνων του ηλεκτρικού φούρνου μπορεί να προθερμάνει τις πρώτες ύλες μέσω της τεχνολογίας και του εξοπλισμού, προκειμένου να επιτευχθεί η υψηλή αποδοτικότητα, ενέργεια - αποταμίευση, προστασία του περιβάλλοντος, υψηλή παραγωγή. Με τη βελτίωση της τεχνολογίας εξοπλισμού και οσμηρών φούρνων ηλεκτρικών τόξων, της ανάπτυξης της βιομηχανίας δύναμης, του ηλεκτρικού χάλυβα του χαμηλότερου κόστους, και τώρα του ηλεκτρικού ο φούρνος όχι μόνο χρησιμοποιείται στην παραγωγή του χάλυβα κραμάτων, και έναν μεγάλο αριθμό χρησιμοποιημένος για να παραγάγει το συνηθισμένο χάλυβα άνθρακα και ο άμεσος οσμηρός σβόλων συμπύκνωσης σιδήρου, το ποσοστό της παραγωγής του χάλυβα που τήκεται από το φούρνο ηλεκτρικών τόξων στη συνολική παραγωγή του εσωτερικού χάλυβα αυξάνεται.

 

Η τεχνολογία μας

1. Υψηλή δύναμη

Η υπερβολιή υψηλός τεχνολογία δύναμης είναι η εστίαση της έρευνάς μας. Η υπερβολιή υψηλός δύναμη είναι το πιό προεξέχον χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας γενιάς του εξοπλισμού EAF. Η προηγμένη χαλυβουργική τεχνολογία του ηλεκτρικού φούρνου εξασφαλίζει το πιό υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας και ποιότητας. Κατά συνέπεια, η ικανότητα EAF έχει αυξηθεί πολύ.

2. Υψηλή αποδοτικότητα

Το EAF χρησιμοποιεί το νέο απόρριμα προθερμαίνοντας την τεχνολογία για να ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες παραγωγής, να αυξήσει την παραγωγή και να ανταποκριθεί στα περιβαλλοντικά πρότυπα. Η κατανάλωση ενέργειας ανά τόνο του χάλυβα μειώνεται σε κάτωθι 280kWh μέσω της προθέρμανσης απορρίματος 100% και της αποτελεσματικής αποκατάστασης και χρησιμοποίηση της ενέργειας θερμότητας. Η σύγχρονη αποδοτικότητα οσμηρών EAF βελτιώνεται πολύ με την υιοθέτηση της οριζόντιας προθέρμανσης ή του απορρίματος προθερμαίνοντας την τεχνολογία στην κορυφή φούρνων, την τεχνολογία λογχών οξυγόνου στην πόρτα φούρνων και τον τοίχο φούρνων, την τεχνολογία αφρού σκουριάς και την αυτόματη τεχνολογία σύνδεσης ηλεκτροδίων.

3. Υψηλός - ποιότητα

Συνδυασμένος με ΕΑΝ, VD, VOD και άλλος εξοπλισμός, EAF μπορούν να τήξουν και να παραγάγουν υψηλό - ποιοτικό χάλυβας ή ανοξείδωτο. Η έξοχη εισαγωγή υψηλής δύναμης και η υψηλή ικανότητα παραγωγής είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του οσμηρού φούρνων.

4. Υψηλή ευελιξία

Στηριχθείτε στην ανάπτυξη των δεκαετιών ηλεκτρικού φούρνου της πλούσιας εμπειρίας, μπορούμε να παρέχουμε όλα τα είδη προηγμένης και αποδοτικής λύσης για τη χαλυβουργία EAF, συμπεριλαμβανομένων των διάφορων προδιαγραφών και των τύπων φούρνων ηλεκτρικών τόξων, όπως η ρίψη με έναν χάλυβα φούρνων τόξων αυλακώσεων, κορυφή χρεώνοντας το φούρνο ηλεκτρικών τόξων, οριζόντιος φούρνος ηλεκτρικών τόξων συνεχούς χρέωσης, τοπ φούρνος προθέρμανσης τόξων φούρνων, ηλεκτρικός φούρνος σιδηροκραμάτων, φούρνος ηλεκτρικών τόξων ανοξείδωτου, καθώς επίσης και η σχετική διαδικασία, το σύστημα αυτοματοποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος, το προηγμένες φύσηγμα του οξυγόνου και η τεχνολογία εγχύσεων άνθρακα ενισχύουν την απόδοση οσμηρών EAF. Ο ασιατικός φούρνος τόξων Huachuang είναι ο ιδανικός εξοπλισμός οσμηρών για όλα τα είδη χάλυβα από το χάλυβα άνθρακα σε υψηλό χάλυβας και ανοξείδωτο κραμάτων.

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 1

 

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 2

 

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 3

 

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 4

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 5

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 6

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 7

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 8

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 9

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 10

10 φούρνος ηλεκτρικών τόξων σιδηρουργίας τόνου 11

Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο στοιχείο

Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας: 150*100*170cm

Ενιαίο ακαθάριστο βάρος: 100,000kg

Τύπος συσκευασίας: Πλόιμη συσκευασία ασφάλειας

Χρονική ανοχή:

Ποσότητα (τόνοι) 1-100 >100
Est. Χρόνος (ημέρες) 60 Για να συζητηθεί

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
yushuntech

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615895303770

WhatsApp : +8615995205725