Να στείλετε μήνυμα
products

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Yushun
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: προσαρμοσμένος
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: CNY 100000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία ασφάλειας
Χρόνος παράδοσης: 0-60 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 1 σύνολο 60 ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: 15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών Προδιαγραφή: 10T-80T
Τύπος: Εξοπλισμός σιδηρουργίας Χρήση: Λειώνοντας φούρνος και ρίψη χάλυβα
Μέγεθος: προσαρμοσμένος Τάση: Ανάλογα με την παραγωγή
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας Πλεονέκτημα: Μικρή κατανάλωση ενέργειας
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικός φούρνος τόξου 15T

,

Ηλεκτρικός φούρνος τόξου

,

Ηλεκτρικός φούρνος τόξου θερμής έλασης


Περιγραφή προϊόντων

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 0

Οι φούρνοι ηλεκτρικών τόξων (EAFs) χρησιμοποιούνται για να τήξουν το χάλυβα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια ως πηγή ενέργειας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι χαλυβουργικών φούρνων, συμπεριλαμβανομένων των φούρνων επαγωγής, electroslag των φούρνων, των φούρνων δεσμών ηλεκτρονίων, και των μόνος-καταναλώνοντας φούρνων ηλεκτρικών τόξων. Χαρακτηριστικά, οι αλκαλικοί φούρνοι ηλεκτρικών τόξων χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν τον ηλεκτρικό χάλυβα φούρνων. Αυτός ο χάλυβας χρησιμοποιείται πρώτιστα για να κατασκευάσει τους υψηλής ποιότητας δομικούς χάλυβες άνθρακα, τους χάλυβες εργαλείων, και τους χάλυβες κραμάτων, οι οποίοι κατέχουν τις ομοιόμορφες ιδιότητες και την άριστη ποιότητα. Ο χάλυβας EAF έχει την καλύτερες δύναμη και την πλαστικότητα από το open-hearth χάλυβα στην ίδια περιεκτικότητα σε άνθρακα. Η χημική σύσταση και το περιεχόμενο στοιχείων κραμάτων του χάλυβα EAF ρυθμίζονται με την προσθήκη των σιδηροκραμάτων. Η αρχική πρώτη ύλη για το χάλυβα EAF είναι χάλυβας απορρίματος, και ο σίδηρος σφουγγαριών χρησιμοποιείται επίσης για να αντικαταστήσει κάποιο χάλυβα απορρίματος. Η ηλεκτρική χαλυβουργία φούρνων με το απόρριμα ως πρώτη ύλη απαιτεί τις λιγότερες επενδύσεις κεφαλαίου από τις διαδικασίες μετατροπέων. Η άμεση μείωση παρέχει επίσης τους επιμεταλλωμένους σβόλους που μπορούν να αντικαταστήσουν τον περισσότερο χάλυβα απορρίματος για την ηλεκτρική χαλυβουργία φούρνων, η οποία έχει επεκτείνει πολύ τη χρήση EAFs.

 

Θέση προέλευσης: Jiangsu, Κίνα
Όρος: Νέος
Προδιαγραφή: 10T-80T
Τύπος: Εξοπλισμός σιδηρουργίας
Τάση: Εξαρτηθείτε από την παραγωγή
Διάσταση (L*W*H) Προσαρμοσμένος
Πιστοποίηση: ISO9001
Βάρος (Τ): 150T
Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Εγκατάσταση τομέων, που αναθέτει και που εκπαιδεύει, συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής
Εξουσιοδότηση: 1year

 

Η τεχνολογία μας

Αριθ. Χαρακτηριστικό γνώρισμα  
1. Υψηλή δύναμη

Η υπερβολιή υψηλός τεχνολογία δύναμης είναι η εστίαση της έρευνάς μας. Η υπερβολιή υψηλός δύναμη είναι το πιό προεξέχον χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας γενιάς του εξοπλισμού EAF. Η προηγμένη χαλυβουργική τεχνολογία του ηλεκτρικού φούρνου εξασφαλίζει το πιό υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας και ποιότητας. Κατά συνέπεια, η ικανότητα EAF έχει αυξηθεί πολύ.

 

2. Υψηλή αποδοτικότητα

Το EAF χρησιμοποιεί το νέο απόρριμα προθερμαίνοντας την τεχνολογία για να ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες παραγωγής, να αυξήσει την παραγωγή και να ανταποκριθεί στα περιβαλλοντικά πρότυπα. Η κατανάλωση ενέργειας ανά τόνο του χάλυβα μειώνεται σε κάτωθι 280kWh μέσω της προθέρμανσης απορρίματος 100% και της αποτελεσματικής αποκατάστασης και χρησιμοποίηση της ενέργειας θερμότητας. Η σύγχρονη αποδοτικότητα οσμηρών EAF βελτιώνεται πολύ με την υιοθέτηση της οριζόντιας προθέρμανσης ή του απορρίματος προθερμαίνοντας την τεχνολογία στην κορυφή φούρνων, την τεχνολογία λογχών οξυγόνου στην πόρτα φούρνων και τον τοίχο φούρνων, την τεχνολογία αφρού σκουριάς και την αυτόματη τεχνολογία σύνδεσης ηλεκτροδίων.

 

3. Υψηλός - ποιότητα

Συνδυασμένος με ΕΑΝ, VD, VOD και άλλος εξοπλισμός, EAF μπορούν να τήξουν και να παραγάγουν υψηλό - ποιοτικό χάλυβας ή ανοξείδωτο. Η έξοχη εισαγωγή υψηλής δύναμης και η υψηλή ικανότητα παραγωγής είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του οσμηρού φούρνων.

 

4. Υψηλή ευελιξία

Στηριχθείτε στην ανάπτυξη των δεκαετιών ηλεκτρικού φούρνου της πλούσιας εμπειρίας, μπορούμε να παρέχουμε όλα τα είδη προηγμένης και αποδοτικής λύσης για τη χαλυβουργία EAF, συμπεριλαμβανομένων των διάφορων προδιαγραφών και των τύπων φούρνων ηλεκτρικών τόξων, όπως η ρίψη με έναν χάλυβα φούρνων τόξων αυλακώσεων, κορυφή χρεώνοντας το φούρνο ηλεκτρικών τόξων, οριζόντιος φούρνος ηλεκτρικών τόξων συνεχούς χρέωσης, τοπ φούρνος προθέρμανσης τόξων φούρνων, ηλεκτρικός φούρνος σιδηροκραμάτων, φούρνος ηλεκτρικών τόξων ανοξείδωτου, καθώς επίσης και η σχετική διαδικασία, το σύστημα αυτοματοποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος, το προηγμένες φύσηγμα του οξυγόνου και η τεχνολογία εγχύσεων άνθρακα ενισχύουν την απόδοση οσμηρών EAF. Ο ασιατικός φούρνος τόξων Huachuang είναι ο ιδανικός εξοπλισμός οσμηρών για όλα τα είδη χάλυβα από το χάλυβα άνθρακα σε υψηλό χάλυβας και ανοξείδωτο κραμάτων.

 

 

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 115T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 2

 

 

 

 

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 3

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 4

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 5

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 6

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 7

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 8

15T καυτός - κυλημένη παραγωγή σιδηρουργίας φούρνων ηλεκτρικών τόξων σπειρών 9

Πωλώντας μονάδες: Ενιαίο στοιχείο

Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας: 150*100*170cm

Ενιαίο ακαθάριστο βάρος: 100,000kg

Τύπος συσκευασίας: Πλόιμη συσκευασία ασφάλειας

Χρονική ανοχή:

Ποσότητα (τόνοι) 1-100 >100
Est. Χρόνος (ημέρες) 60 Για να συζητηθεί

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
yushuntech

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615895303770

WhatsApp : +8615995205725